Ξεκίνησε ο Β' Κύκλος του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016

Πίσω

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων στον Β’ Κύκλο του Καθεστώτος Γενικής Επιχειρηματικότητας του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν την διαδικασία υποβολής αίτησης στον Επενδυτικό Νόμο. Οι υποβολές για το Καθεστώς Γενικής Επιχειρηματικότητας θα διαρκέσουν έως και την 7 Μαΐου 2018.

Σημαντική διαφοροποίηση έναντι του Α’ κύκλου είναι ότι πλέον η αίτηση γίνεται σε μία φάση, όπου υποβάλλεται το σύνολο των στοιχείων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και στα Καθεστώτα Νέων Ανεξάρτητων ΜΜΕ και Ενισχύσεων Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Α.Ν. 4399/2016.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Αναπτυξιακό Νόμο δείτε εδώ

Στον Αναπτυξιακό Νόμο μπορούν να ενταχθούν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εταιρείες logistics και μεταποιητικές επιχειρήσεις για τον εκσυγχρονισμό ή την επέκταση τους καθώς και για την δημιουργία νέας μονάδας.

Βρείτε χρήσιμο υλικό για την επιδότησή σας στη βιβλιοθήκη.

Η Idea Consulting  και τα στελέχη της έχουν την γνώση και την εμπειρία να σας υποστηρίξουν από την υποβολή της αίτησης μέχρι την τελική εκταμίευση της επιχορήγησης, εξασφαλίζοντας υψηλά ποσοστά επιτυχίας και απόλυτη εγγύηση για την λήψη των χρημάτων που σας εγκρίθηκαν.

Πίσω