Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

Η Idea Consulting ιδρύθηκε από στελέχη που από το 2000 δραστηριοποιούνται ως σύμβουλοι επιχειρήσεων στους τομείς των επιδοτήσεων, συστημάτων ποιότητας και συμβουλευτικής επιχειρήσεων και οργανισμών.

Μέσα στα τελευταία 15 έτη μας έχουν εμπιστευτεί περισσότερες από 400 επιχειρήσεις όλων των δραστηριοτήτων και μεγέθους (μικρομεσαίες παραγωγικές επιχειρήσεις, εισηγμένες, δημόσιοι φορείς) για την επιτυχή ολοκλήρωση πλέον των 600 επενδυτικών έργων.

 

Εξειδικευμένοι Συνεργάτες

Νικόλαος Χατζηγεωργίου, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ | MBA  INSEAD

Managing Director | Head of Consulting Practice

 

Δαμιανός Παπαδόπουλος, PMP, Οικονομολόγος MSc  ALBA | MBA INSEAD

Σύμβουλος Επιχειρήσεων | Senior Associate

 

Λευτέρης Κόζας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ | MBA Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Χρηματοδοτήσεις - Υπεύθυνος Νοτίου Αιγαίου

 

Μιχάλης Καρεφυλλάκης, Οικονομολόγος Πάντειον Πανεπιστήμιο

Χρηματοδοτήσεις - Υπεύθυνος Κρήτης

Τι κάνουμε

Στόχος της Idea Consulting είναι η παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών επιχειρηματικών συμβουλών και η εξειδικευμένη συνεχής υποστήριξη των πελατών.

Η στρατηγική της Idea Consulting εστιάζεται στην αναγνώριση και ικανοποίηση των πολύπλευρων και ξεχωριστών αναγκών  κάθε πελάτη καθώς και στη δημιουργία εποικοδομητικών και σταθερών σχέσεων συνεργασίας. Η ανάπτυξη αυτών των σχέσεων στηρίζεται στην εμπειρία που υπάρχει στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μεγάλους δημόσιους φορείς, ιδιωτικές βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Idea Consulting υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός σε συνδυασμό με τεχνογνωσία και δημιουργικότητα διασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία στελεχώνεται από Συμβούλους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση εμπειρία και επαγγελματική γνώση, που αξιοποιούν όλα τα διαθέσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία για την εκπλήρωση των προσδοκιών των πελατών της εταιρείας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε μας τα στοιχεία σας, κι ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IDEA Consulting θα επικοινωνήσει μαζί σας.