Παράταση στο Πρόγραμμα Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων

Πίσω

Ανακοινώθηκε παράταση έως τις 15 Μαΐου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την Ενίσχυση της Ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η δοθείσα παράταση αντανακλά το μεγάλο ενδιαφέρον επενδυτών για το πρόγραμμα, το οποίο δίνει την δυνατότητα για την δημιουργία νέας τουριστικής επιχείρησης – ξενοδοχείου, ενοικιαζομένων δωματίων/ διαμερισμάτων, rent-a-car, ΝΕΠΑ ενοικίασης σκαφών, κα.

-Σημειώνεται ότι όσοι επενδυτές σκοπεύουν να υποβάλλουν αίτηση μέσα στον Απρίλιο, θα πρέπει να λάβουν βεβαίωση διαθεσίμου υπολοίπου λογαριασμού για την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.

-Αντίστοιχα οι επενδυτές που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση εντός του Μαΐου θα πρέπει βεβαίωση από την τράπεζα για την 30η Απριλίου. Για τους δικαιούχους που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση εντός του Απριλίου, η πολυήμερη αργία των τραπεζών έχει δημιουργήσει ένα απρόσμενο πρόβλημα, καθώς αρκετά υποκαταστήματα τραπεζών δεν εκδίδουν βεβαιώσεις διαθεσίμου υπολοίπου για τις 31 Μαρτίου και αναμένονται σχετικές οδηγίες του Υπουργείου για την υπέρβαση του θέματος.

Τα στελέχη της Idea Consulting είναι στην διάθεσή σας για την πλήρη ενημέρωση για το πρόγραμμα και την ανάληψη υποβολής αίτησης.

Πίσω