Προκηρύχθηκαν επίσημα τα δύο προγράμματα ΕΣΠΑ Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητασ εμπόριο εστίαση εκπαίδευση (105)

Πίσω

Ανακοινώθηκαν και επίσημα το πρόγραμμα επιδότησης ΕΣΠΑ "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων" και το πρόγραμμα “Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας εμπόριο εστίαση εκπαίδευση”, με συνολικό προϋπολογισμό 460 εκ. Ευρώ.

Οι αιτήσεις και στα δύο προγράμματα επιδότησης ξεκινούν στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την διαδικασία κατάρτισης φακέλου, καθώς η Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας έχει σειρά προτεραιότητας.

Η Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας εμπόριο εστίαση εκπαίδευση απευθύνεται σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, εστίασης και ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Δίνει 50% επιδότηση για μια σειρά δράσεων αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού με μέγιστο προϋπολογισμό αίτησης τις 150.000€.

 

 

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητασ εμπόριο εστίαση εκπαίδευση

H Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων απευθύνεται σε όλες τις μικρές επιχειρήσεις των κλάδων μεταποίησης, χονδρικού εμπορίου, παροχής υπηρεσιών, Logistics, επιχειρήσεις υγείας και κατασκευών που επενδύουν στην συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η επιδότηση κυμαίνεται από 50% έως 65% με αιτούμενο προϋπολογισμό έως 200.000 Ευρώ.

 

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Εργαλειοθηκη Ανταγωνιστικότητας

Πίσω