Αυτό το μπλοκ λείπει ή είναι χαλασμένο. Μπορεί να λείπει το περιεχόμενο ή ίσως χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την μονάδα που το ορίζει.

Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων

Πίσω

Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων

ISO 22000

Το ISO 22000 είναι ένα Διεθνές Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων.  Το Σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και των ειδών διατροφής.

Μελέτη HACCP

Απαραίτητο  εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων για την κάλυψη της νομοθετικής απαίτησης περί εφαρμογής αρχών HACCP.

BRC  Food Safety

Το πρότυπο που αναπτύχθηκε από τη Βρετανική Ένωση Λιανεμπορίου (BRC) και απευθύνεται σε όσες επιχειρήσεις τροφίμων επιθυμούν να εξάγουν στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Μεγάλης Βρετανίας. 

IFS Food

Το πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων της Ένωσης Γερμανικών και Γαλλικών Επιχειρήσεων Λιανεμπορίου που απευθύνεται στις επιχειρήσεις που εξάγουν στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ των χωρών αυτών. 

FSSC 22000

Αποτελεί  αναγνωρισμένο σχήμα πιστοποίησης από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εμπορίας τροφίμων. Συνδυάζει την εφαρμογή του ISO 22000 και επιπλέον εξειδικευμένες απαιτήσεις στην οργάνωση και τις υποδομές

IFS Broker

Αποτελεί ιδανική λύση για εμπορικές εταιρίες που αναθέτουν υπεργολαβικά την παραγωγή τους και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε αγορές του εξωτερικού. Είναι το πλέον εξειδικευμένο πρότυπο για την πιστοποίηση των ενδιάμεσων κρίκων στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Global Gap

Το Global Gap είναι το πλέον αναγνωρισμένο πρότυπο για την εφαρμογή Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη φυτική και ζωική παραγωγή. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την είσοδο σε αγορές του εξωτερικού.

AGRO 3-1, 2, 3, 4, 5

Εξειδικευμένο εθνικό πρότυπο για το χοιρινό κρέας που καλύπτει όλη την αλυσίδα παραγωγής από την παραγωγή ζωοτροφών μέχρι την πώληση του κρέατος. 

Αυτό το μπλοκ λείπει ή είναι χαλασμένο. Μπορεί να λείπει το περιεχόμενο ή ίσως χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την μονάδα που το ορίζει.
Πίσω